Blog >> pilis

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2012-03-12

Mivel továbbra is untuk a telet,ezért kirándulást hajtottunk végre Pilisszentlélek környékén érintve a Pálos romokat. A Kétbükkfa nyereg környékén még bizony hóban kellet haladnunk a hegygerincen de ezt külön élveztük Az Alfa megvárt Szentléleken :))

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2012-02-12

Szörnyűséges hózáporban Alfáztunk ma a festői Angyalföldre,majd dolgunk végeztével,miután közben gyönyörűen kisütött a nap,úgy döntöttünk,hogy az idő alkalmas egy kis sétára.
Így is tettünk,mégpedig Pilisborosjenő határától az egri vár felé,mármint nem az igazi, hanem a filmben szerepelt építmény irányába. Időközben a hóból sár lett a szikrázó napsütés hatására de nagyon élveztük a gyaloglást.
Feltöltődve ültünk vissza az Alfába :))

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2012-01-22

Miután elfogyott a karácsonyi bejgli és meguntuk az ünnepi punnyadást jól esett Alfázni egyet a Népfürdő uccáig,majd visszafelé nagy örömmel kirándultunk egyet a pilisszentkereszti Dera-szurdokban :))

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2009-05-15

Minden évben elmegyünk Klastrompusztára,az idén éppen vasárnap.
Jobb lett volna ebéd előtt,mert teli gyomorral nehéz volt felkaptatni a barlanghoz de így legalább volt mit ledolgozni.Ráadásként hazafelé még megálltuk a Strázsa hegynél,ami a Pilis legnyugatib része és mi azt is megmásztuk :)
Utána jól esett a két korsó sör :)

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-06-24

Továbbsétálva távol mindentől jól esett hallgatni a vízcsobogást és ilyen hűvös helyet nem sokat találtunk volna máshol.Legfeljebb egy pincét.De az már egy másik történet.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-06-24

Vasárnapi ebéd után kicsinyt elnyúltam az ágyon és kisértésbe estem,hogy ott is maradjak de ez csak egy pillanatig tartott,máris felpattantam és már indultunk egy kis kirándulásra a közeli Pilis hegységbe,hogy árnyas fák között töltsük a délutánt.Kellemes szerpentinen vezetett az utunk élvezve a lóerőket és az Alfa útfekvését.És igen,tényleg csodálatos érzés volt sétálni a fák hűvösében.