Mutasd

>> Egyéb2016-10-19

Tegnap okozott PZ147-nek és nekem egy kellemes estét az Alfa... Haza érve húztam volna fel a bal első ablakot, 10 centi után reccsenés és onnan se le se fel. A motor adott ki valami hangot, de semmi sem mozdult. Így nem hagyhattam a társasház teremgarázsában, így elgurultam PZ147-hez egy kis segítségért.
Leszedtük az ajtókárpitot, de sokkal közelebb nem kerültünk a megoldáshoz, kb fél óra után láttuk meg, felülről belenézve az üveg mellett, hogy a kis műanyag, ami csúszkál a sínen kijött az üvegből, és az üveg nélkül felcsúszott a sín tetejére beszorítva ezzel az üveget. Nagy nehezen sikerült visszanyomni és kiszabadítani az üveget, de a sínről letört a műanyag darab, amit a bowden-ek mozgatnak.
Jöhetett a gondolkodás, hogy hogyan fog fenn maradni az ablak a helyén, próbáltuk odakötni az ajtón belül valahova, de nem igazán tartotta fixen fent. Végül elszaladtunk az Auchan-ba, és vettünk Tesa szalagot, és körbe ragasztottuk kívül-belül :).

Ma sikerült a bontóból egy cseredarabot szerezni, viszont ez motorral, sínnel együtt van, így az egész mechanikát kell majd cserélni. De ez majd csak hétvégén lesz megejtve. :)

u.i.: A bontóba menet kaptam egy kavicsot a szélvédőre az M0-n, roppant mód örülök neki...