159 1.9 JTD - főkép

Blog

2020-04-23
Szervócső csere plusz jobb első kerékcsapágy csere

Már mikor kicseréltük a generátort akkor látható volt hogy a szervócső elöregedett és elkezdte ereszteni az olajat és ez a tartályban lévő olajhiányból is látszott szóval meg is beszéltük hogy a következő héten ezt illetve a jobb első kerékcsapágy kezdődő búgását is megszüntetjük. Minden gyári alkat Tovább »

2020-04-17
Generátorcsere

Ma hazafelé menet kivillant a töltésjelző....Természetesen generátorcserével zárult a dolog. Innen is köszönet Kozák Istvánnak a gyors segítségért akit ennek köszönhetően ismertem meg Mosonmagyaróváron. Ezentúl csak a Kozi's garagebe fogom hordani az autót. Km: 155120 Tovább »

2019-10-25
Műszaki vizsga - újabb 2 év

Eljött a műszaki vizsga ideje. Mivel előtte nem sokkal cseréltünk gömbfejet az autóban és akkor át is nézettem az autót (semmi hibát nem találtak) nyugodt szívvel vittem vizsgáztatni. Természetesen csont nélkül átment. Újabb 2 év az utakon... Tovább »

2019-10-03
Gömbfejcsere

A jobb első gömbfej megadta magát azt ki is cseréltettem és emellett átnézettem az autó futóművét. Minden rendben, talán 3-4ezer km múlva egy jobb felső lengőkar csere lesz még szükséges mert az elkezdett finoman nyiszogni, kicsit szorul de még bőven jó egy darabig Tovább »

2018-09-27
Újra az utakon

Volt egy kis kényszerpihenő és egyáltalán nem az autó miatt hanem miattam, de 268 nap után újra együtt az utakon. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum