Tagok >> Mega Alfa >> 147 1,6 Twin Spark

147 1,6 Twin Spark - főkép

Blog

2014-07-24
Tetőkárpit

Megvolt a tetőkárpit levétel és a bitulapozás. Gumikéderek körbe az autón c oszlop műanyag 4 csavar kettő látható a jobb oldalon kettő a világítás alatt többi pattan bal oldalon lehet látni.Hátul a világítás mögött van egy patent B oszlopot csak meglazítottam és kiszedtem mögüle vissza is ment nem Tovább »

2014-07-09
Szervíz

Mint írtam a kipuffnak annyi volt!Megjött a Paragi sportdob fel is lett rakva egész szép hangja van.A hátsó futómű szét lett szedve.Sachs Supertouring lengéscsillapító Sachs porvédő és felütközésgátló és Kayaba Toronycsapágy lett betéve a régiek helyére. Tovább »

2014-06-22
Elmaradt dolgok

A küszöb hátsó része javítva lett a fényező nem csinálta meg az egész küszöböt pedig kértem nem baj majd legközelebb.Mint kiderült gumi átszerelésnél a szerelő megnyomta a küszöböt azért lett rozsdás.A nyári 17-es felnik görgőztetve és kapott 4 új gumit.Kapott új szűrőket levegő olaj pollen szűrők L Tovább »

2013-09-05
Hangoskodás Alfa módra

Egy picit meghajtva a vasban található zenét. Katt Tovább »

2013-08-30
Hifi Update II

Újból jelentkezem.Lassan bővül a rendszer és Mo. talán leghangosabb alfája az enyém. Bekerültek az 50-es kábelek és a pótakku kárpitozás megtörtént. Bár egyelőre egy kicsi FIAMM aksi van benn így az áram hamar elfogy.Akkura vadászom szóval lesz még ebből post bőven. Nézzük mi történt.: A Dld és a Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum