Tagok >> ACE >> Alfetta 2.0 Lusso

Alfetta 2.0 Lusso - főkép

Blog

2010-02-08
Alfetta (még részben) jövőkép - Tuning

Mit tesz egy olyan állat, mint én, ha megvan a restaurálással? Igen! Szétszedi az autóját! :D Kezdődhet a jó ízlés határait nem sértő, az autó korát és formavilágát tiszteletben tartó és amennyire lehet persze márkahű fantáziajáték, azaz tuningolás. Részleteket nem árulok még el, mindenki használja Tovább »

2010-02-08
Alfetta történet - Cél?

Amint az első képen látható, kijutottam vele a talira. Az első nagy útja volt. Majdhogynem hibátlanul teljesítette, az egyetlen "gond" egy zavaró hanghatás volt a vad kanyarokban, amit a futóműbeállítás elnapolásából adódó síró gumik okoztak. A hazaút is problémamentesen zajlott, aholis lekerültek r Tovább »

2009-12-15
Alfetta történet - Versenylegózás

Hosszú idő után az autó végre visszakerült hozzám és elkezdődött a versenyfutás az idővel. Amíg a vas távol volt, rengeteg alkatrészt és cumót vettem hozzá. Még kasznizás előtt belekerült egy "ideiglenes" (ez fontos!) motor, ami kb. 100e-be került. Egy 75-ös 2.0 TS motorja volt. Nem lett rendbevágva Tovább »

2009-12-15
Alfetta történet - A "fényező"

Fényezés... hát igen. Nagyon örültem (akkor még), hogy a karosszériás rokona fényező volt. Egy fedél alatt (szó szerint) alkalom adódott lerendezni a telibe fényezést is. A srácot jónak mondták... hogy nem az, az arról nem tehetek, amiről viszont tehetek, az az, amit mondtam neki. "Nem kell elsietni Tovább »

2009-12-09
Alfetta történet - A...nyám...

Folytassuk hát mondjuk autóápolás címszó alatt. :) Lábán hoztuk haza. Február volt... hó + fagy + 4 agyonkopott nyárigumi + azaz - érvényes papírok = 30 km/ kb 45 perc idegbaj. A kocsi ott ment keresztbe, ahol tehette, de irányítható maradt... tehát hazaértem egyben... legalábbis én. A kocsi más tém Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Alfetta 2.0 Lusso
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1983
  • Színe:barna (metál) volt, most fekete
  • Jellemzők:
    Nekem teccik... :D
    Tapasztalat még nincs, hiszen időhiány miatt lassan 3 éve felújítás alatt áll (megvételének pillanatától kezdve).
    ---
    8 hónapig egyben volt, működött, nagyon jó volt... ez olasz autótól igen gyanús magaviselet volt, ígyhát szétszedtem. :)
    ---
  • Extrák:
    Sokminden extra lesz benne, majd eccer összeírom.

Fotóalbum