Autoglym Shop - Kitek

2015-01-01  Alfa Amore
Vásárolj egyedi árakon Autoglym termékeket tőlünk!
Hírek >> 2015  

Aqua Wax Kit

Az Aqua Waxot a ragyogó, kristálytiszta eredmény gyors elérése céljából fejlesztettük ki minden külső felületre. Akkor is használható, ha az autó még nedves. Azonnal érzékelhető előnye, hogy a szárítással egyidőben a waxolást is el tudod végezni. A termék carnauba wax-ot tartalmaz a kivételes tartósság elérése érdekében. Az Aqua Wax alkalmazható minden fényezés tipuson, vagy akár gumin, műanyagon és üvegen.

AWKIT
Bolti ár: 7 100 Ft
AA ár: 5 900 Ft

Cabriolet Fabric Hood Kit

Az Autoglym kifejleszett egy könnyen használható két részes karbantartó készletet a vászontetők tisztítására és ápolására. A Fabric Hood Cleaner (Szövettisztító) tisztítja, felfrissíti a vászon megjelenését azáltal, hogy eltávolítja a koszt, foltokat és a légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből. A Fabric Hood Protector (Szövetimpregnáló) vízhatlanná teszi a felületet, megelőzve a víz felszívódását és a szennyeződések lerakódását. A készlet alkalmas hajótetők, sátrak kezelésére, karbantartására is.

FABHOODKIT
Bolti ár: 11 500 Ft
AA ár: 9 900 Ft

High Definition Cleanser Kit

A tökéletes waxolás elérése érdekében fontos a fényezés mély tisztítása, zsírtalanítása és hogy biztosan eltávolítsa a közlekedési szennyeződés, rovar és régi wax minden nyomát. Mivel az általános samponok és gyurmák nem mindig távolítják el maradéktalanul a régi wax rétegeket, a High Definition Cleanser a hatékony megoldás az összes felszíni szennyeződés eltávolítására. Egy friss tiszta felületet hagy maga után ami ideális a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Különösen akkor, ha a High Definition Wax-al szeretnéd biztosítani az autó végső védőbevonatát.

HDCLEANKIT
Bolti ár: 11 500 Ft
AA ár: 9 900 Ft

High Definition Wax

Az alkotóelemek tökéletes kombinációja (Carnauba + mikrokristályok, waxok + telített szénhidrogének és olajok) és a több éves laboratóriumi fejlesztés eredménye ez a szuper minőségű, kivételesen tartós termék. A legtartósabb védelmet nyújtja az összes környezeti hatás ellen, mint a só, mosószerek, UV sugárzás, savas eső stb. A High Definition Wax mentes mindennemű csiszolószertől, víz és emulgeálószerektől. Fantasztikusan tartós és mély vizes hatású fényt kölcsönöz a fényezésnek.

A készlet tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet a tökéletes eredmény eléréséhez.

HDWAXKIT
Bolti ár: 22 000 Ft
AA ár: 19 500 Ft

 

valami
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

[k i z z o]2017-11-02 12:40:23 // 1240
HYBRID V7, Chemical guys. A korábbi waxot sem bántja.
Kazes☻2017-11-02 09:23:26 // 1239
Vegyél a homasitában felnitisztító szettet... :-) És mossad sűrűbben, hogy ne égjen bele... :-P
Coyote2017-11-02 06:38:26 // 1238
Sziasztok. Lassan feljerül a téli papucs. Érdekelne, hogy az alufelniről mivel lehet leszedni a rá rakódott fékport? Valami kiméletes cucc kellene ami nem bántja a fényezést.

Köszike :-)