A Quadrifoglio 100 éve - autóMAGAZIN különszám

2023-08-02  Alfa Amore
Hamarosan megjelenik az autóMAGAZIN különszáma, a 100 éves az Alfa Romeo Quadrifoglio, amelyet teljes egészében az Alfa Romeo márkának és a QV emblémának szenteltek.
Hírek >> 2023  

Idén kereken száz esztendős az Alfa Romeo sportmodelljeit díszítő, szintén legendák övezte Quadrifoglio, azaz zöld lóhere embléma. Ezt az ünnepi pillanatot megörökítendő született az autóMAGAZIN legfrissebb különszáma, amelyet teljes egészében az Alfa Romeo márkának és a QV emblémának szenteltek.

A kiadvány lapjain az Alfa Romeo számos legendás típusa megelevenedik, de bepillanthatunk híres múzeumok rejtett kincsei közé, vagy a leghíresebb formatervező stúdiók kulisszái mögé éppúgy, mint a híres konstruktőrök – köztük egy magyar származású – titkaiba is.

Az Alfa Romeo sikert sikerre halmozott az autóversenyeken is, számosat épp a Quadrifoglio emblémával díszített versenyautóval ért el, amiről éppúgy megemlékezik a különszám, mint arról, hogy az olasz csendőrség, a Carabinieri mindig lelkesen választotta szolgálati autónak az Alfa Romeo éppen aktuális típusát. A milánói márkának azonban nemcsak a múltja, a jelene is izgalmas, ezért a legújabb típusokat is bemutatják, csakúgy, mint a márka rajongóinak látványos és hangulatos rendezvényeit.

A lap augusztus elő napjaiban kerül az újságárusokhoz 4.490 forintos áron, de most az egy hetes előrendelési akció keretében 500 forint kedvezménnyel és postaköltség nélkül küldik a különszámot.

A kedvezményhez használd a webshopban az ALFA100 kuponkódot. Az akció időtartama július 27 - augusztus 6.

Ízelítőnek íme két cikk a különszámból:





 

Írta:
Alfa Amore