Januárban indulhat a Giulia gyártása

2015-12-22  Halesz
Január 11-én indulhat el a Giulia gyártása, majd két hónappal később, a Genfi Autókiállítás után már rendelhető lesz az összes verzió.
Hírek >> 2015  

Az Alfa Romeo Project 952 Facebook-oldal információi szerint Cassinóban egyszerre indítják be a QV, a 2 literes TBI és 2.2 literes JTDM modell összeszerelését, a csúcsverzió március 16-tól, a többi pedig 20-ától lesz rendelhető.

A kezdeti időszakban napi 30 darabot készítenek majd, előszériában 50 dízel és 30 benzines készülhet. A tesztek a gyártás beindításáig folytatódnak.

Alfredo Altavilla, a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) európai piacokért felelős vezetője az olasz alVolanténak november végén erősítette meg, hogy a korábbi hírekkel ellentétben már a genfi autókiállítás után rendelhető lesz az új Giulia.

Azóta több pletyka is napvilágot látott arról, hogy a Sergio Marchionne FCA-vezér által korábban bejelentett csúszások a modellek bemutatásában a Giuliát nem érintik, viszont a korábban 2018-ra beígért hat új modell csak 2020-ra készül el elsősorban a Kínai gazdaság várnál rosszabb teljesítménye miatt.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Halesz