Az ember a középpontban a 81. Genfi Autókiállításon

2011-02-25  Teddy
Eltelt egy újabb év, március első hetében újra megnyílik a Genfi Autókiállítás, ahonnan az Alfa Amore élőben jelentkezik március elsején.
Hírek >> 2011  

Lassan hagyománnyá válik, hogy az Alfa Amore a helyszínről tudósít a Genfi Autókiállításról. Idén sem lesz ez másként, március elsején, a kiállítás sajtónapján mi is kint leszünk, és szokásunkhoz híven elsőként számolunk be az Alfa Romeóval kapcsolatos újdonságokról, hírekről.

A tavalyi kiállításon két tanulmányautó, és a Giulietta mutatkozott be a gyár századik születésnapja alkalmából, idén azonban úgy tűnik, premier nélkül marad az Alfa Romeo standja. A 159-es és a MiTo 2011-es frissítésén kívül nem lesz egyéb újdonság Alfáéknál, feltéve, ha elkészültek a 4C GTA koncepcióval, és titokban tartják. Sajnos erre egyre kevesebb esély van, de a remény hal meg utoljára. Ezen kívül természetesen Giuliettákat is felvonultat a gyártó, de újdonság nélkül.

Az idei lesz a 81. kiállítás Genfben, ebben az évben az embert tették a középpontba, legalább is ez lesz a fő csapásirány. Tavaly a zöld technológiákat helyezték előtérbe, akkor létre hoztak ergy zöld pavilont, ahol az alternatív energiával működő járműveket mutatták be. Idén szintén lesz zöld pavilon, sőt, már tesztvezetésre is lehet jelentkezni.

A nagyközönség előtt Európa legjelentősebb autókiállítása március 3-án nyílik és 13-án zárul.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi