AlfaCity23 videók

2023-08-15  Alfa Amore
AlfaCity színpadi programjait idén is rögzítettük. Minden fontosabb pillanat felkerül a YouTube-csatornánkra.
Hírek >> 2023  

AlfaCity pénteki és szombati színpadi programjait természetesen idén is rögzítettük. Minden izgalmasabb pillanat felkerül a YouTube-csatornánkra! Ha tetszenek a videók, kövesd be a csatornánkat, hogy ne maradj le a következőről!

AlfaCity hivatalos aftermovie-ját a CarNet Ride csapata forgatta. Nézd meg a hosszabb változatot is!

Első színpadi videónkban a pénteki nap megnyitóját láthatjátok és egy beszélgetést a svájci órákról.
Ismerd meg a Mathey-Tissot x Alfa Amore limitált kiadású karórát, amelyet AlfaCityben mutattunk be!
Az óra még megrendelhető! Részletek itt!

Lakatos Tibor, az Alfa Romeo F1-es csapatának karbontechnikusa visszatért AlfaCitybe és hozott magával egy csomó alkatrészt, amit a közönségünk a kezébe is vehetett. Ezt a beszélgetést pénteken rögzítettük, de Tibi szombaton is ott volt a színpadon - arról is lesz majd videónk!

Idén több mint 1500 kilométer utaztak AlfaCityig a Club Alfisti in Pattuglia ONLUS tagjai egy tűzoltósági színekben pompázó 33-assal, valamint egy pénzügyőrségi 155-össel.

Ismét egy ritkaság AlfaCity színpadán! Páli Rómeó ezúttal egy 1974-es Junior Zagatót hozott el AlfaCitybe. A videónkból azt is megtudhatod, hogy miért volt úttörő a Junior Zagato formája.

Olasz vendégeink szombaton is visszatértek a színpadra, kiegészülve egy gyönyörű Alfa 33-assal!

Következő videónkban bemutatkozik AlfaCity egyik izgalmas érdekessége, az utánfutós Alfa 33-as! 

A Greenline Clean minden egyes autómosásnál átlagosan 150 liter vizet spóról meg. AlfaCity színpadán bemutatták azt a technológiát, ami ezt lehetővé teszi, a 150 liter vizet pedig sörre váltották, és kiosztották a közönségnek!

 AlfaCity színpadán bemutatkozott a Széchenyi Egyetem elektromos járművet fejlesztő hallgatói csapata, a SZEnergy Team. A csapat a SZEmission nevű világrekorder elektromos versenyautójával a Shell Eco-marathon idei versenyén a városi kisautó kategóriában 291 kilométer/kilowattórás világrekorddal győzedelmeskedett.

 AlfaCityben Vályi István elmesélte, hogyan született meg 100 évvel ezelőtt a Quadrifoglio szimbólum. Ismerd meg Te is ezt az izgalmas történetet! 🍀

Ha tetszenek ezek a videók, támogass minket, hogy még jobb tartalmat tudjunk készíteni: https://www.patreon.com/alfaamore

Köszönjük támogatóinknak: Bajtay Attila (Bati), Csurzás Kornél (Süti159), Gara Zoltán (Welectronic), Kolák Richárd (kolak96), Kovács Zoltán (HaNGyA), Kubiczaz (zigi521),  Leitli Norbert ("Dottore"), Sólymos Dávid (SD), Storch Balazs (Zadia), Szőke Attila (psychoati), Vaszi Szabolcs

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity 2024 - június 28-29.

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kócosw2024-04-09 19:34:42 // 45074
kibereltünk egy komplett házat 🤣🤣
Kócosw2024-04-09 07:52:43 // 45073
detto. 😁
Sraac2024-04-08 20:18:14 // 45072
Nem kellett volna kitakarni a rendszámomat 😜
Ha a gyerek születése engedi akkor mi is ott leszünk ❤️