Mutasd

>> Tuning és extra2013-03-02

Bekerült a "PeterW (wares)" -től szerzett könyöklő és hangszóró pár. Köszönet érte ezúton is. Ez a könyöklő nagyon pozitív dolog :)
És végre hallok valamit a zenéből is nem nyomja el a mély az egészet :) Jó vétel volt mindkettő.

 
>> Tuning és extra2013-03-01

Sajnos az előző szezon kicsit megviselte a felniket, így a 4-ből 3-mat görgőztetni kell. Ráadásul az egyikről a gumit is ki kell dobni, még szerencse, hogy volt tartalék.
Amíg a felnik gumisnál vannak a felniközepeket "megalfásítottam" így sokkal jobban mutatnak majd =)

 
>> Tuning és extra2013-02-13

Felkerültek a GT-től szerzett matricák! Még 1x köszönet érte! :)

 
>> Tuning és extra2013-02-13

Már régóta érett a kipuffogó, de legalább is a hátsó dob cseréje mert a régi már finoman fogalmazva is sz@rrá volt rohadva. Ha már csere miért ne sport dob? :)
Középdob kikerült (hasonló állapotban volt mint a hátsó) és az első is kapott egy kis frissítő hegesztést. Szépen duruzsol.
A kipufogóért köszönet Balint92 cartársnak!

 
>> Esemény2013-01-16

Megtörtént a lámpák visszakötése, elemek finomhangolása és felkerültek a frissen fényezett elemek. Feltöltöttük hűtőt vízzel és szépen muzsikál.

 
>> Esemény2013-01-14

Megjött az új hűtő. Hát szép :)

 
>> Esemény2013-01-12

Megrendeltük az új hűtőt és az elemeket elvittük Turára a fényezőhöz. A lökhárítón sajnos sok javítanivaló akadt ami kicsit felnyomta az árat.

 
>> Esemény2013-01-11

Meghoztuk szegedről a bontott elemeket és út közben hazafelé még egy másik bontóban a hűtőmaszkot is megszereztük. Estére már fel is kerültek az elemek a helyükre, hogy hozzá lehessen igazítani amit még kell.

 
>> Esemény2013-01-09

Papajax 1000 mester szíves közreműködésével elkezdtük a szétszerelést :)
Sikeresen lekerült minden törött elem és minden más ami meggörbült visszanyerte eredeti alakját. Közben a szegedi bontóval felvettük a kapcsolatot és a hűtőmaszk kivételével a többi alkatrészt (motorháztető, facelift lökhárító, lámpák) eltetettük.

 
>> Esemény2013-01-08

Idei első havazás. De még csak épp, hogy elkezdett szálingózni a hó, máris az emberek többsége érdekes manőverekbe kezdett az utakon. Egy ilyet volt "szerencsém" kifogni és az ABS hiányában esélyem sem volt a kocc elkerülésére.
Motorháztető, lökhárító, hűtőmaszk + hűtő, 2 fényszóró kuka... Víz rögtön el is folyt így nem tudtam saját lábán elvinni, vontatni kellett. Még szerencse, hogy a hűtőt nem cseréltem ki ősszel, így csak a már amúgy is csereérettet törtem ketté :)