Tagok >> Tocsa >> 159 SPORTWAGON

159 SPORTWAGON - főkép

Blog

2021-08-15
Felni+gumi

Felraktuk a GTR Sport felniket új hankook gumikkal. Már nagyon kellett. Persze a hátsó fékbetéteket is cseréltük mert már kopott volt. Tárcsákat csak felszabályoztattuk mert még jók voltak. Tovább »

2021-05-01
Brembo

Újítódnak a nagy fékjeim. Gondoltam az ezüsthöz jobban klappolna a kék szín. 🙂 Fehér felnik is feldobják majd. Persze lehet kapnak egy kékes lilás kaméleon lakkot. Tovább »

2021-05-01
Rúgó csere.

Mint már minden 159 tulajnak nekem is eltört a rúgóm hatalmas csattanással. Szerencsére a ház előtt mikor épp legurultam a garázs elől. Szóval cseréltük elöl mindkét oldalt már. Egyúttal az izzító gyertyákat is mivel kettő már rosz volt. Természetesen az összeset gyárira. Tovább »

2018-07-20
Kuplung kaland

Kedvesem járt az autóval és egyik reggel arra lettem figyelmes hogy mintha túl hosszan csúsztatná a kuplungot induláskor. Gyanút fogtam éreztem hogy itt bizony a kuplungnak már vége. Este mikor hazajött vele megnéztem mentem vele egy kört és igen csúszott is . Három héttel nyaralás előtt kissé kelle Tovább »

2017-08-04
Hátsó embléma

Hátsó embléma is kicserélődött . Sajnos hiába gombos nem találtam vezetéket behúzva neki így nincs bekötve .Természetesen ebbe sima volt és nem akartam minden t szétbombázni miatta. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 SPORTWAGON
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Ezüst
  • Jellemzők:
    1.9 JTDMjet 16V 150CV
    Világos bézs szövet belső
  • Extrák:
    Tolatóradar, Tempomat,EBD,ASR,ABS, Elektromos abla 4x ,
    Elektromos fűthető tükrök,Multikormány ,Dupla digit klíma, Navi ,Manuális 6 seb . váltó, ...stb

Fotóalbum