Mutasd

>> Tuning és extra2019-09-17

A hátsó ablakok sotetitese óta gondolkodtam a szelvedo csíkon de valamiért nem jutottam el odáig hogy raszanjam magam. Végre eldontottem és nem bántam meg :) azóta nem hajtottam le a napellenzőket. Természetesen Llumar fóliát kapott a Hajmafolia jóvoltából.

 
>> Tuning és extra2019-09-17

Hú nagyon el vagyok maradva a blog írással, bár a szepitkezesen és apróbb dolgok csereje kívül nem igazan történt velünk mostanában semmi emlitesre méltó. De ha már van ilyen lehetőség akkor írok pár sort. Kezdődött ott, hogy nem volt könyöklő az autóban, Én pedig szerettem volna. Egy kedves Cartarsnak koszonhetoen sikerült egy szép állapotú fl könyöklőhoz hozzajutnom kozepkonzollal együtt. gyorsan el is küldtem boroztezni a kézifék és váltó szoknyát. Egy elég rosszul sikerült olaszországi szelvedocsere következtében elkezdett az a oszlopoknal ázni az autó ami szépen nyomot hagyott a tetőkárpiton. Azt is facelift verzióra cseréltük egy fiatalabb autóból. osszesegeben szép lett minden :)

 
>> Tuning és extra2018-03-01

Túl vagyunk a tető és az ajtók fényezésen. Már rég óta tetszett a fekete tető így a tukrokkel megegyezően lakk fekete lett. Az autó jobb oldali ajtajai tele voltak hibákkal , lakk sérüléssel így tavaly tavasszal lefenyeztettem. Ez olyan jól sikerült ,hogy a szín elütött és pár hónap múlva elkezdett lepattogzani.mivel már nem akartam azzal a tényezővel megcsináltatni kerestem egy hozzáèrtőt. Így találtam rá Mándi Ferencre. Egy cartars GT-jen végzett munkáját látva tudtam hogy jó kezekben lesz nála az autó. Végül tető plusz két ajtó és ködölès lett a vége . A képek magukért beszélnek.

>> Esemény2017-08-29

3 év után túl vagyunk az első közös horvátországi nyaraláson. Több mint 1500 km és 6 város.

>> Tuning és extra2017-03-18

Fidike 16-os kerekeken gurul, így rá fèrt egy kis ültetès, hogy jobban mutasson. Nem akartam túlzásba esni, mert nem a jó utakról vagyunk híresek, meg nem is csak èvente egyszer használom. Eibach rugókat vettem amik kb 30mm-t ültetnek. Most mèg 15-ös lemezfelnin vagyunk, majd kíváncsi leszek alufelnivel hogy mutat.

>> Tuning és extra2017-03-18

Már règóta nèzegettem a fekete betètes lámpákat, de nem jutottam el h odáig, hogy meg is rendeljem. Bizonytalan voltam , hogy hgy nèzne ki vele az autó, plusz nem is nagyon láttam èlőben. Aztán amikor már ki is ment a fejemből megkaptam őket karácsonyra :) Igazándiból a gyári lámpákon elèg sok kavicsfelverődès volt, így az újat már úgy rakattam be, hogy előtte lefóliáztattam biztonsági fóliával. Szerintem nagyon szèp lett, jól mutat.

>> Tuning és extra2017-03-07

Vègre sort kerítettünk a hátsó ablakok fóliázására. Eredetileg csak a kèt hàtsót akartam plusz az új lámpákat a kőfelverődèsek ellen, de aztán sijerült megcsinálni az ajtókereteket is. Nem lett nagyon sötèt a fólia, hogy ne üssön el annyira. Llumar fólia került fel, sokat dob az autón :)

>> Szerviz2016-10-16

2 eve amikor megvettuk az autot, mondta a szerelo, hogy elegge fent van a kuplungom. Mar akkor kezdtem szoktatni magam a gondolathoz, hogy ez bizony cseres lesz es az nem lesz kellemes. Ocsem mondta, hogy o ugy dobna ki belole a kettostomegut, hogy soha nem erne foldet. De ugye ez nem olyan egyszeru. Teltek a honapok mig a vegen minden mas hamarabb lett kicserelve mint a kuplung :D A legutolso olajcsere alkalmaval Burt baratom megijesztett, hogy hangja van a kuplungnak. En felelos szulo reven be eis jelentkeztem egy jo kuplung cserere hozza....Mar ha az lehet jo :D Szeencsere o mar megcsinalta az ovet ezzel az egytomegusitett technikaval, igy batran mertem belevagni En is. Eljott a KUL talalkozo napja, ami nagyon szuper volt, foleg amikor hazaertunk, es meglattam a kocsi helyen levi hatalmas foltot aminek uzemanyag szaga volt. Ennek az lett az eredmenye, hogy par nap elteltevel meg sem alltam Burt garazsaig ahol azt a jo hirt kaptam, hogy ereszt a nagynyomasu. Hurraaa. Ha mar ugy is vittem kuplungozni akkor nem vartam tovabb,legyen megcsinalva az is. Masfel het alatt meg is lett minden. Az uj kuplung vajpuha a hangja kicsit hangosabb lett de nem zavaro. A nagynyomasu felujitas is kimondottan jot tett neki, furgebb is lett.

>> Esemény2016-10-08

A masodik Kaposujlaki talalkozonk :)

 
>> Esemény2016-07-09

Kicsit ( na jo nagyon ) elcsusztam a blog irassal, de potolok parat :) Mar masodik eve, hogy AC-t osszekotjuk egy kis csaladi hosszu hetvegevel a Balatonon.Mivel Fureden szalltunk meg most is, es a Sun City szemely szerint nekem nagyon tetszett mint helyszin kivancsian vartam, hogy Zanka mit mutat majad nekunk. Nem csak a Giulia bemutato miatt volt nagy esemeny , hanem mert meg soha sem nyertem tombolan, ami most megtortent :D A sorsolasra ugy dobtam be a papirt, hogy ugy sem nyerek, de azert bedobom. A vegen egy Alfaamore ajandekcsomaggal lettem gazdagabb :) Termeszetesen a tartalmarol kepeek is keszultek :) A tali megfeleleo zarasa volt az Irie Maffia koncert :)