Tagok >> Roberto147 >> 147 1,6 Twin Spark ECO Distinctive

147 1,6 Twin Spark ECO Distinctive - főkép

Blog

2007-10-17
Olajcsere

Végre eljutottam az olajcseréig. Tegnap lett lecserélve légszűrő, olajszűrő és olaj. Természetesen Selénia 20K-t kapott. :) Illetve végre be lett szerelve az új deréktámasz állítóm, mivel múltkor eltörtem. Tovább »

2007-09-09
Fényezés

Na végre elkészült tegnap a lökhárítóm, csilli-villi. Szebb, mint újkorában. Nagyon szép munkát végzett a fényező, árnyalatnyi különbség sincs közte (ami azért különleges, mert nem lett összepolírozva). Tovább »

2007-09-04
Hibák

Tegnap szerelőnél volt a kocsi, mivel fényezőhöz ment a lökhárítóm. Átnézte az egész autót. Nem sok hibát talált… Szelepszárszimmering, (valószínüleg) féltengely szimmering, stabilizátor szilent + összekötő rúd (1 centit lóg), illetve a kormányműben az axiális gömbcsukló (asszem így hívják) ki Tovább »

2007-08-30
Nick változás

Ma este úgy döntöttem, hogy nicket változtatok rgsz-ről Régész147-re. Ezt azt hiszem egyszerűbb lesz megjegyezni. :) Tovább »

2007-08-28
@&#>#&°%=@ ááááh

Valaki nagyon parkolni nem tudó barom meghúzta ma a kocsimat. 1 órás huza-vona után egy kis rendőri segítséggel nagy nehezen sikerült kicsikarni tőle egy betétlapot. Reggel első utam a szervízbe vezet. Sajnos 3-4 napig most lökhárító nélkül fogok mászkálni. Egyébként az első képen a sérülés, a másod Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1,6 Twin Spark ECO Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:Azzurro Gabbiano
  • Jellemzők:
    105 LE-s változat
  • Extrák:
    vezető- és utasoldali, valamint oldal és függönylégzsák, kétzónás automata klíma, bőr kormány, szervokormány, kormánymagasság állítás, CD-s rádió, fedélzeti computer, 4x elektromos ablakemelő, elektromos fűthető tükör, ABS, tempomat, fényszóró mosó, ülésmagasság állítás, ülésfűtés, immobiliser

Fotóalbum