Mutasd

>> Esemény2016-07-24

Mára nagy csoda ért, ugyanis meghívást kaptam a Hungaroringre, életem első élő F1 futamára. :D Szuper helyünk volt (szó szerint) és hatalmas élményt nyújtott az egész rendezvény! Lenyűgöző volt látni és hallani az autókat és drukkolni nekik a helyszínen. Így egyáltalán nem volt unalmas, mint néha otthon a tv előtt a kanapén. ;)
Köszönet érte a jó Istennek, a sorsnak, a szerencsének, az Univerzumnak és persze a jó cimbimnek ...és az Angyaloknak! ;D ... nagy ölöm és bódottá! :D

Sajnos Hamilton nyert és a két Ferrarinak nem sikerült jobban előre hámozniuk magukat, ezzel együtt Kimi azért szépen feljött a 14. helyről! (6.) :)

Érdekes volt a hangok béli különbség... úgymint a legkellemetlenebb a Manor, ami nagyon éles, fémesen csattogón repesztett és a másik véglet meglepetésünkre, mint legkellemesebb, egy mélyebb orgánumú, a Renault... ez azért is érdekes, mert a többi Renault motoros autónak már más, kissé magasabb hangfekvésen üvöltött a motorja/kipuffja... a többit nevezzük ezek alapján akkor normálisnak... :)

Na, de ezek alapján... milyen lehetett a korábbi, állandóan visszasírt motorverziók hangja élőben, amikor néha itt is meg lehetett süketülni... pl. rajtnál! :)