Mutasd

>> Esemény2011-10-08

Még a nap is kisütött! :-))
Újabb találkozó a régi autómmal és persze közös fotó. Üdv Bazsi! :-)

 
>> Szerviz2011-10-01

Tegnap Csöri mesternél jártam és végre felkerültek az új krómozott trombiták és az új kiegyenlítő tartály! :-)
Amikor megvettem a "csillivilli" "tiptop" autót, két apróság zavarta a szemem. Az egyik a piszkos kiegyenlítő tartály volt, amit most Csöri orvosolt és kicserélte. Az áttetsző új tartályban csak úgy ragyog az új piros nedű! :-) Igazi vérátömlesztés történt, aminek eredménye gyönyörködteti a motortérben vizsgálódó pillantásokat! :-) A másik dolog a 6 db krómozott "trombita" ragyogásának hiánya volt. Olcsón sikerült beszerezni az újakat, így inkább a cserét választottam, mint a kiszerelést és krómoztatást és polírozgatást. Megérte!! Olyan lett mint egy álom! Csillog-villog! Mostantól nyitott motorháztetővel fogok járni!! Köszi a szakértelmet Csöri!!

 
>> Egyéb2011-09-29

Sajnos már a fékezés sem segített :-) picit drága lett, hogy sikerült odaérni egy üzlet 18.00 órai zárása előtt.... Majd bekereteztetem :-)
jó lesz a karácsonyfa alá :-)

 
>> Tuning és extra2011-09-24

Amikor megvettem a járgányt, már tudtam, hogy a kizárólag V6-os GT-nél rendelhető, illetve itt széria 17-es gyári felnik lesznek majd a téli kerekek az autóhoz kapott 225/45 R17-es gumikkal. Gondoltam megbolondítom picit és az eladott Hófehér kerekeinek grafit színére fényeztettem, illetve itt plusz lakkozást is kértem. Még egy-két hónap és fel is kerülhet. :-)

 
>> Egyéb2011-06-30

felkerült az új 18-as felni :-))
új alu tükörbetét (már amikor elhoztam)
új szőnyegek
új ablaktörlő lapátok