Tagok >> Csabo22 >> 147 1.9 MJTD Cup Sport 140CV

147 1.9 MJTD Cup Sport 140CV - főkép

Blog

2019-11-13
Nagyszerviz

5 hónap után visszaállitottam a kocsit forgalomba mert a Q2-t eladtam amivel ez idő alatt jártam. Műszaki vizsga után vezérlés és olajcsere. A megszokott Gates szettet raktam be Valeo vizpumpával. Egyedül a vezetőgörgő csavarja szivatott meg, 38Nm-nél többel nem lehetett lehúzni, ott elkezdett a csa Tovább »

2019-02-09
GT középbox és special version tacho

Minden 147 szeretne egy kicsit GT lenni :) Régóta fentem a fogam egy GT boxra. Lent voltam Tatán 1-2 cuccért és épp akadt egy GT box. Hazahoztam, lemostam, a hamutálat és környékét a középkonzol szinére fújtam le. Meghagytam a GT feliratot rajta, de alapos okot nem tudok mondani miért. A térd támas Tovább »

2019-02-02
Pipercross légszűrő betét

Kb 1 éve már megrendeltem, de sose érkezett meg. A hetekben egy cartárs a FB-on ajánlotta föl, h meghozza nekem, ezúton is köszönöm Zsoltnak. Azért döntöttem a pipercross mellett, mert ez áll a gyári kivitelhez legközelebb, de mégis távol :) Technológiájában és kivitelében sokkal jobb a gyári papir Tovább »

2018-11-30
Fűthető ablakmosó fúvóka

Hatalmas okosság. az amúgy sem fagyveszélyes téli ablakmosó folyadékot nem engedi ráfagyni a fúvókára. na mind1 :) ha már van itthon 2 pár, és a régi, bent lévő úgyis szarakodott, hát beépitettem. Csak halkan jegyzem meg, h télen (is) olyan keveset használom a kocsit, h általában amit ősszel beleön Tovább »

2018-11-11
Multikormány + ez-az

1 éve halogattam a dolgot. már nagyon bosszantott, h dudám sincs, szóval nekiláttam. alapanyag volt több autóból is, plusz az e-lear-ből is kijegyzeteltem mit hova kell kötni és nekiláttam. volt egy kis hendikeppem, mert a rádió hátába csatlakozó zöld mini ISO más gyárilag be volt kötve, igy csak az Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 MJTD Cup Sport 140CV
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Grigio sterling metallic
  • Jellemzők:
    Belekóstolok 1 kicsit a diizel pówa érzésbe. Innen már csak 1 lépcső a V6.
    Mint az sok kutakodás után kiderült, a FL verzió bevezetése előtt még 1 egyedi szériát legyártottak a 147-ből, ami a Cup Sport névre hallgat.
    Fő extrája a vetitőlencsés Xenon volt. Gondolom igy akarták kiszórni a maradék legyártott, de fel nem használt Xenon fényszórókat amik ritkák voltak akár a fehér holló.
    http://www.fergia.it/a_5_IT_2649_1.html
  • Extrák:
    Cup Sport kivitel
    Special version interior: fekete tetőkárpit, napellenzők, A osztlop boritások, kapaszkodók, lámpák, bőr ajtókárpit, Recaro fekete bőrülések piros cérnával
    Téli csomag
    Bi-Xenon fényszórók
    Komfort csomag
    Black Line alufelnik grigio quarzo met szinben + Pirelli Pzero Nero 215/45 R17 elöl, Barum Bravuris 3 HM hátul
    Bose hifi mélynyomóval + 6! hangszóróval + Mp3 fej
    SuperSprint kipuff 70es "double barrell" véggel
    4gombos multikormány
    Novitec fekete hátsó lámpák
    LED izzók itt-ott
  • Egyéb:
    100500 km futásteljesitmény, 0, azaz nulla korrózió köszönhetően az olasz időjárásnak.

Fotóalbum