Mutasd

>> Szerviz2017-02-03

Az autóval hazafele menet leakartam kanyarodni így vissza akartam váltani ami sajnos nem jött össze a kuplung pedál semmi ellenállást nem mutatott mintha a levegőt nyomkodnám de hála sikerült kivennem sebességből. haza mentem vele mivel ha pumpáltam a pedált akkor valamennyire felkeménykedett és tudtam váltani így 2- be hazáig elgurultam. Felhívtuk szerelőt mondta hogy kinyomócsapágy de hát akkor akkor már kompletten kellene cserélni az egész kuplungot. egyik ismerősőm mondta hogy nézzük meg a pedál alatti munkahengert hátha az a rossz.Rendeltem is egyet kedvezményesen 7 ezer-ért meghozták (valeo).beraktuk feltöltöttük folyadékkal. Hát nem nagyon lett jó. Hát mondom akkor megrendeljük a kuplungszettet és ki lesz cserélve.De közbe a szerelő nem vállalta így nem rendeltük meg. 1 hónapo állt az autó gondoltam beindítom hátha megszánta a szentlélek és megjavult hát igy is lett.
Azota hibátlanul vált. Kinyomonak sincs hangja
De azért nyáron ha addig nem jön elő megint akkor egy kuplung szettet kinyomoval kap.

 
>> Tuning és extra2017-02-03

Én mindig is a vaj színű belsőért rajongtam és adódott egy lehetőség. Igy sikerült vennem egy belsőt és pont olyat amilyent szerettem volna és eléggé jutányos áron jutottam hozzá. Már csak az ülésfűtést kell bekötnöm és akkor teljesen kész a belseje.
És ha már a belsejét szétszedtem igy mindenhol kicseréltem az izzókat ledesre(nekem sokkol jobban tetszik). Miután mindent beleraktam már csak egy kozmetikára kellett vinnem az autót. Igy bejelentettem és 2 napjára rá már friss illata volt és a bőr is kipuhult és nem volt koszos.

 
>> Szerviz2016-12-06

A motor egyik naprol a másikra kerepelni kezdett ezért elvittük szerelőhőz és közölte hogy a vezmű tengely hibás(2 mm-el kisebb volt az egyik szelepemelő bütyök mint a többi) igy megrendeltűk plussz 8 hidrotőkét. Meg persze vezérlés szettet vizpumpával meg még az ősszes szűrőket illetve olajat lecseréltűk meg ha már igy megvan bontva kiderült még hogy már a gyertyákat sem ártana. Hát mikor össze számoltam az összeget kicsit meglepődtem csak az alkatrészek kőzel 200.000 ft volt meg szerelő kért 16 ezret( 1 hétig volt nála az autó)
Elhoztuk és sajna a kerepelő hang nem tünt el vissza vittem,hát még vez modositot is kepl cserelni ami megint plussz 45-50kp hát az igy még várat magára .

>> Autóápolás2016-04-04

Még egy kis csinosítás ráfér de nekem már igy is szép.:)

 
>> Esemény2016-04-03

A belső takarítás után új fényben :)

 
>> Tuning és extra2016-04-03

Kicsit nehézkesen de sikerült a régi eblémára ráragasztani az új emblémát