Mutasd

>> Szerviz2016-10-20

Sziasztok!

Rég írtam, pedig elég sűrű volt az elmúlt pár hónap.
Kezdem ott, hogy az ablaktörlő motorom legnagyobb fokozatban nem működött. Nekiláttam célszerszám nélkül leszedni az ablaktörlő kart, hát lejött, de sikerült elrepesztenem a szélvédőt közben. Természetesen a motort nem sikerült megcsinálni, úgyhogy egy hétre rá kapott új szélvédőt és ablaktörlő motort.
Aztán történt, hogy szabim előtti utolsó napon hazafelé, belém jöttek hátulról. Lökös kapott rendesen, hátfal zárral együtt elment, és nem lehetett lezárni a hátsó ajtót. Király. Nem baj, pihi megvolt. Visszatértem a hétköznapokba és időpontot egyeztettem a javításra.
Közben pedig a már rég óta tervezett kuplung csere is megesett, hamarabb mint a kaszni munka. Persze ebben is akadt egy komoly baj. Mert persze kiváló volt az új kuplung, vaj puha pedál, nem csúszik, tényleg kiváló volt, csak épp reggelre a garázsban elfolyt az összes váltóolaj. A jobbos szimering offolta magát. Nagyszerű, az autót ahol csinálták, 40km-re volt tőlem(Bicske-11.ker). Úgyhogy némi késztetésre otthon bátyámmal és apámmal nekiláttunk a cserének, kb 2 óra alatt meg is volt!
Majd másnap már vittem is lakatoshoz, majd utána ment a fényezőbe, lökös cserélve lett bontottra, mert előzőleg is volt már javítva, de elég ocsmányul.
Majd egészen pontosan mára végre elkészült a hátulja is, úgyhogy elég kalandos úton, de végre ismét egyben, gyönyörűen róhatjuk utunkat.