Autoglym Shop - Eszközök

2015-01-01  Alfa Amore
Vásárolj egyedi árakon Autoglym termékeket tőlünk!
Hírek >> 2015  

Aqua-Dry

Az Autoglym Aqua-Dry egy szintetikus bőr, ami egyedi struktúrájával felülmúlja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedően nedvszívó, könnyebb kicsavarni, gyorsabban használható, tartósabb és olcsóbb. Az Autoglym Bodywork Shampoo Conditionerrel történő rendszeres mosás, és az ezt követő gyors szárítás az Aqua-Dryjal, megóvja az Autoglym Super Resin Polishal elért tiszta és ragyogó felületet. Bónuszként az üvegfelületeket is gyönyörűvé varázsolja.

AD10
Bolti ár: 6 100 Ft
AA ár: 5 400 Ft

Perfect Polish Applicator

Az Autoglym Perfect Polish Applicator maximális kényelmet és kontrolt biztosít polír és ápolószereink használata közben.A speciális hegyes és egyenes széleinek köszönhetően, biztos a precíz használat, és megelőzhető, hogy a termék nemkívánt felületekre kerüljenek.Minden csomag két applikátort tartalmaz.

PPAPP
Bolti ár: 5 200 Ft
AA ár: 4.500 Ft

 

 

Hi-Tech Finishing Cloth

A mikroszálas anyag egyedi kivitelezése nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kíváló nedvszívóképességű kendővel, minden feladat könnyebben kivitelezhető. A kendő mosható és újra, meg újra használható.

HTCLOTH
Bolti ár: 3 700 Ft
AA ár: 3 300 Ft

Hi-Tech Flexi Water Blade

A Hi-Tech Flexi Water Blade bámulatosan rugalmas szerkezetével és szabadalmaztatott törlőfelületével gyorsan eltávolítja mosás után az öblítővizet a karosszériáról. Csak néhány törlés a vízlehúzóval, és megfeleződik az autó száradási ideje a hagyományos módszerekhez képest. Biztonságosan használható minden fajta fényezésen, műanyag, gumi és üveg felületen. Az orvosi minőségű szilikon garantáltan nem karcol.

HTFWB
Bolti ár: 14 000 Ft
AA ár: 12 500 Ft

Hi-Tech Interior Microfibre

A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos tisztítására. Tegyél egy Hi-Tech Interior Microfibre kendőt a kesztyűtartóba és a beltér por, kosz és filmentessé tétele hirtelen egyszerűvé válik. A kendőt száraz használatra tervezték, így szükségtelenné válik különböző termékek vagy nedves kendők hurcolása. Csodálatos felszívókészségének köszönhetően elég egy törlés a kendővel és a por már el is tűnik.

HTIM
Bolti ár: 3 700 Ft
AA ár: 3 300 Ft

Microfibre Towel

A mikroszálas anyag egyedi kivitelezésének köszönhetően óriási segítséget nyújt az autó szárazra törlésében. A 60 × 60cm-es Hi-Tech Microfibre Drying Towel olyan mikroszálas anyagot tartalmaz amit kiváló nedvszívó képessége miatt alkalmaztunk, így csökkentve a szárítási időt víznyomok és csíkok nélkül.

HTMD
Bolti ár: 6 400 Ft
AA ár: 5 900 Ft

Hi-Tech Wheel Brush

 

Az Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbírkózik a legkeményebb feladatokkal és ellenáll az erős tisztítószerek kémiai hatásainak. Fémmentes, ezért bitonságosan használható lakkozott vagy egyéb bevonatú kerekeken és a motortérben. A kúpos formájú ecsetfej nem torzul el, még erős igénybevételtől sem. Használd az Autoglym speciális tisztítószereivel kerekeken, motortérben, hogy villámgyorsan eltávolítsa a fékport, zsírt és egyéb szennyeződést, jelentősen csökkentve a tisztítási időt és energiát.

BRUSHHITEC
Bolti ár: 8 990 Ft
AA ár: 8 200 Ft

valami
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

[k i z z o]2017-11-02 12:40:23 // 1240
HYBRID V7, Chemical guys. A korábbi waxot sem bántja.
Kazes☻2017-11-02 09:23:26 // 1239
Vegyél a homasitában felnitisztító szettet... :-) És mossad sűrűbben, hogy ne égjen bele... :-P
Coyote2017-11-02 06:38:26 // 1238
Sziasztok. Lassan feljerül a téli papucs. Érdekelne, hogy az alufelniről mivel lehet leszedni a rá rakódott fékport? Valami kiméletes cucc kellene ami nem bántja a fényezést.

Köszike :-)