Végleges Alfa Mito?

2008-03-03  Tedi
Talán az utolsó photoshopos képek egyikeként jelent meg ma a Winding Road honlapján egy meglepően realisztikus elképzelés a MiTo-ra.
Hírek >> 2008  

Az eddigi kémfotókat alapul véve a photoshopot készítő gárda úgy tűnik minden eddiginél közelebb jár, vagy járhat a Mito végleges formatervéhez.

A fényszórók formája, a lámpák elhelyezkedése és a hűtőrács, a scudetto formája is abszolút beleillik az eddigi kémfotókon látott autó formavilágába, a bőr által eltakart kerékívszélesítések pedig itt se nem kicsik, se nem túlzóak, abszolút arányosak. A kép azért kicsit csalóka, valószínűleg egy sportcsomag része lesz az ültetett futómű és a 17-es (esetleg 18-as) felnik.

A hátsó traktust vizsgálva, ami szintén megegyezik a kémfotókon látottakkal, a lökhárítő fekete műanyag betétje a ködlámpákkal és tolatólámpával együtt, az egymásba fonódó kipufogóvégek, a hátsó ablak vonalvezetése, illetve a lámpák és az egész hátsó traktus vonalvezetése. A lámpák körüli domborítás az oldallemezen a bőr által gondosan el volt takarva, mindenesetre ezeken a fotókon abszolút nem lóg ki a sorból.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi