Újabb képek a Juniorról

2007-10-11  Tedi
Ismét gazdagabbak lettünk két darab Junioros képpel. De tényleg Juniornak fogják hívni?
Hírek >> 2007  

Az Alfa új kisautójával foglalkozó blogon látott napvilágot a két fotó, amik az eddigi skicceknél és lelkes rajongók által készített fotomontázsoknál sokkal valósághűbben ábrázolják a milánóiak Mini ellenfelét.

A gyár által kiadott skiccektől mondhatni semmiben nem tér el, csak épp nem ceruzával készültek a képek, sőt, a popsiját ábrázoló fotó mintha nem is műtermi, hanem utcai kép lenne.

A motorpalettáról és egyéb felszereltségről a gyár lassan minden infót kiadott magából, de a név még mindig kérdéses. Legutóbb például a Milano név röppent fel.

A sajtó Juniornak keresztelte el, a gyárban viszont a mai napig nem tudják, hogy mi lesz a neve. Erre utal az az akció is, amit hat országban – köztük Japán-ban! – hirdettek meg és aminek lényege, hogy a fanatikusok javaslatokat adhatnak a „Piccola” Alfa nevére. A Quattroruote olasz autós lap fórumát böngészve elég érdekes nevekre bukkanhatunk, pl. Julya, Quadrifoglio Verde, Arese, Brivido, 139, 4C EGO, vagy Miglia. Ezen a fórumon a legtöbben egyébként az Alfetta nevet szeretnék viszont látni az autón.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi