Nyerj Coverwise autótakarót AlfaCity-jegyeddel!

2015-06-12  Alfa Amore
Alfa Romeo tulajdonos vagy? Szeretnél egy egyedileg a Te autódra szabott, akár 120 000 forint értékű Coverwise autóponyvát?
Hírek >> 2015  

Megtartottuk a sorsolást! Nem bíztunk semmit a véletlenre, elmentünk a Coverwise pátyi műhelyébe, ahol közösen kisorsoltuk a nyertesünket.

Nézd meg a videót, hogy kiderüljön, ki nyert! :) 


Előzmények:

Itt a lehetőség: a Coverwise és az Alfa Amore közös játékán most nyerhetsz egy prémium minőségű, tetszőleges típusú (beltéri, túra vagy kültéri) autótakarót Alfa Romeódra!

Hogy mit kell tenned az egyedi autótakaróért?
 
1. Vásárold meg elővételben jegyedet AlfaCitybe június 24. éjfélig a www.alfacity.hu oldalon, majd
 
2. regisztrálj Alfáddal az info@alfaamore.hu címen: Írd meg Alfád pontos típusát és évjáratát, valamint nevedet, és Amorés becenevedet. A levél tárgya Coverwise-AlfaCity legyen. (A játék csak az Alfa Romeo tulajdonos Alfa Amore-tagok részére elérhető)
 
Ezzel automatikusan részt veszel június 25-i sorsolásunkon, melyen a főnyeremény egy egyedileg a Te autódra szabott és elkészített Coverwise autótakaró. 
 
(A különböző takaró típusokra vonatkozó információkért látogass el a Coverwise weboldalára!
 
A nyertes Alfa Romeóját a takaróval együtt AlfaCityben kiállítjuk a Coverwise standján!
 
FIGYELEM: a nyertesnek vállalnia kell, hogy - amennyiben szükséges - június 25. és július 3.  között -  az autóját mérésre a Coverwise Kft. pátyi műhelyébe előzetesen egyeztetett időpontban elhozza, valamint, hogy AlfaCityben július 11-én 8:30-tól 17 óráig a Coverwise kft. standján kiállítja. Amennyiben a nyertesünk ezeknek a feltételeknek nem tud eleget tenni, új sorsolást tartunk.
 
Csak azok vesznek részt a sorsoláson, akik meg is vásárolják a jegyet, azaz annak ellenértéke meg is érkezik június 24-éig a rendezvény szervezőjének bankszámlájára.
 
A játékban nem vehetnek részt AlfaCity szervezői és azok hozzátartozói, valamint a Coverwise munkatársai és hozzátartozói.
 

 

Írta:
Alfa Amore