Végre megmutatta magát a Giulia

2015-06-12  Tedi
Tizennégy nappal a hivatalos bemutató előtt végre megjelentek az első olyan képek a Giuliáról, amelyen már nem egy Ghibli-alapú tesztpéldány van.
Hírek >> 2015  

A Project 952 Facebook-oldal által közölt képeken ugyan a szokásokhoz híven el van maszkírozva az autó, néhány részletet azért ki lehet venni. Ilyen a kerekek helyzete: a kasztni széleire van tolva, az utastér pedig a lehetőségekhez képest a Giulia súlypontjának közepén van, ezzel is segítve a jó súlyelosztást. Emellett persze afelől sem hagy kétséget ez az elrendezés, hogy a Giulia valóban hátsókerék-meghajtású lesz.

 

Az orr az előzetes várakozásknak megfelelően magas lesz, ez részben az Euro NCAP tesztek miatt is fontos, a csomagtér-ajtón ott van a 4C-ről megismert kis szárny, a hátsó lámpaestek pedig - már amennyi látszódik belőle - a 159-esére emlékeztet.

 

Az előző napok pletykái arról is szóltak, hogy az Alfa egy KERS-hez hasonló energiavisszanyelő-rendszerrel plusz 60 lóerőt dobna a teljesítményen, illetve arról is lehetett hallani, hogy bevezetik a brake by wire, azaz elektromos fékrendszert.

A névről továbbra is csak találgatások vannak, bár sokat elmondt, hogy Sergio Marchionne, az FCA vezérigazgatója pár napja azt mondta, ő is azt szeretné, ha Giuliának hívnák az új modellt. Áráról szinte semmit nem hallani, még becsléseket sem. Tippjeidet viszont megteheted az oldalon indított szavazáson.

A bemutató június 24-én lesz Areseben. Az Alfa Romeo sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint bár nemzetközi sajtótájékoztatót tartanak, az csak viszonylag szűk körű szaksajtónak szól, így, aki azt tervezte, hogy elmegy Milánóba megnézni a modellt, ne tegye. Arról egyelőre nem kaptunk semmilyen információt, hogy a tájékoztató után megtekinthető lesz-e a Giulia.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi