Koncertek és DJ-k AlfaCityben

2014-06-15  Alfa Amore
Az Alfa Amore 10. születésnapját nemcsak Alfákkal, hanem rengeteg zenével is ünnepeljük. Bulizzunk együtt péntek estétől vasárnap hajnalig AlfaCityben!
Hírek >> 2014  

 AlfaCity idén a zenéről is szól: ünnepeljük együtt az Alfa Amore 10. születésnapját két éjszakán keresztül! Íme rendezvényünk zenei programja.

ALF4CITY PÉNTEK

www.alfacity.hu oldalon elővételben megváltotott jegyekkel már pénteken délután 5 órától beállhatsz a parkolóba, illetve ekkortól a helyszínen is megvásárolhatod a belépőd AlfaCitybe.

Pénteken este egy before partival indítunk: 21 órától a Jimmy's bárban várunk! Ha pedig még éjfél előtt benézel a Lipstickbe, ingyenes jegyet kapsz Julia Carpenter bulijára.

ALF4CITY SZOMBAT

Szombaton sokféle zenei ízlésnek igyekszünk majd megfelelni. 

Reggeltől az amorés Johnie Amber lesz a DJ, ő egész nap játszik majd, amikor épp nem valamelyik fellépőnk van a színpadon.

14.30 - a Lancia magyarországi arca, Zséda, legjobb slágereivel érkezik AlfaCitybe .Őt követően Sipos F. Tamás lép fel a színpadunkon.

20.00 - A délutáni programok után nehogy hazamenj! Kora este egy fura nevű banda zenél majd élőben a színpadon: Gyula egyedül jön a név ellenére öt srácból áll, akik élőben játszanak rockzenét. Arról híresek, hogy főleg mashupokat adnak elő, azaz híres slágereket gyúrnak egybe. Például el tudod képzelni milyen a Metallica Enter Sandmanje Lady Gaga Paparazzijával elegyítve? Ilyen amúgy! 

21.00 - Este három DJ lép fel AlfaCity szabadtéri színpadán.

DJ LIA Kustánczi, Playmate-ként indult, napjainkban DJ-ként már sokkal ismertebb. Nemcsak a srácok fogják kedvelni, amit a színpadon művel.

O'NEAL, a Club Honey (SunCity) rezidens DJ-je, de néha a budapesti Romkertben is játszik. A hiphop szerelmesei ne hagyják ki!

LAUER-t be kell valakinek mutatni? A Music FM DJ-je funkhouse-t és deep house-t játszik.

  

A buli 11 után a Jimmy's bárban folytatódik, itt lesz az Alfa Amore hivatalos afterpartija.

Itt KATO és KEZO játszik majd, főleg funkyt. KATO-t egyébként külön kiemelnénk, hiszen Amorés! 

Viszont aki kicsit másra vágyik, annak az éjszaka során érdemes körülnéznie SunCity klubjaiban is:

Lipstick: LAUER, MARCHELLO, BELO /edm
Club Honey: O'NEAL, BELO /r&b hip hop
Moloko: SCHNEIDER G /retro disco funky
Amarula: MARCHELLO /edm

AlfaCity-jegyedel több mint 20 százalék kedvezményt kapsz a klubbelépőkből!

(a szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják)

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore