Fórum >> Egyebek >> Ti kire dudáltok? (autós szégyentábla :)

Tom122005-03-25 10:22:04 // 266
Ha csak lehet, én is próbálom a meleg helyzeteket dudálás nélkül megoldani, mert ha valaki nincs olyan értelmi szinten, hogy észrevegye, hogy gondot okoz másnak a "közlekedésével", az a dudától max bestresszel és még nagyobb hülyeségre lesz képes. Persze, ha nincs más megoldás... Erről jut eszembe: Kb. 3 évvel ezelőtt út közben el kezdett szakadni a hó, úgy hogy alig lehetett látni, valamikor a tél legelején. Én még nyári gumikkal, nyíl egyenes út, volt még hátra kb. 5 km hazáig. Enyhe jobb kanyar, száraz úton simán egyenesnek lehet venni... Egyszer csak az én "térfelemen" egy teherautó áll, mögötte meg még 3 autó, akik már beleszálltak a friss havon. Enyhe fékezgetés /abban az autómban még nem volt ABS/, hogy majd kikerülöm őket, erre előtűnik a szemben jövő sávban a "fontos ember", aki megpróbál rendet csinálni a káoszban és integet 2 kézzel, hogy álljak meg, amire esély sem volt. Na ekkor dudáltam, lehúzott ablakkal mutogattam, hogy menjen már odébb, ha nem akarja, hogy felvegyem emblémának. Az utolsó pillanatban észbe kapott, hála az égnek... ...hát ilyenkor kell a duda, az biztos.
Azmo2005-03-25 10:16:54 // 265
az autósok 70%-ra dudálni kéne, de nem is....egy másik gomb kéne, ami végleg kivonja őket a forgalomból....rohadna meg az összes balfasz!
Alfabu-1452005-03-25 10:13:26 // 264
Jaja! Pedíg hátrafelé is jó lenne! Azt a példát, hogy rossza az autó és azért dudálnak rád azt meg azért írtam mert voltszerencsém nemrég két kemény utazást is átélnem. Az egyik Lakitalakről hazafele (BP 120km) elszált a kuplungszerkezet, rugó kampó satöbbi, bepakoltam 5-ösbe és a hátárútig ki se vettem onnan igaz kecskeméten voltak nézeteltéréseim, mint pl 400m távolságról gurultam 5-ösben a piros lámpához és hasonló szituk a körforgalomban, mait úgy oldottunk meg, hogy a kedvessel figyeltük, hogy kb mikor leszünk jók, ha odaérünk, hogy ne kelljen megálni és váltani aztán körforgalom 35-el. Miután hazaértünk lepakolás autó el szerelőhöz (kb. 60km) szóval sok mindent átéltem akkor, volt, hogy kinyomtam a vészvillogót és átmentem a piroson. Persze rá 2 hétre Sárváron voltunk, ott meg a pedáloldali kuplungmunkahenger dobta be a kulcsot, pedál beesett, recsegve ropogva jöttünk haza, szintén az ahol lehet 5-ben jövünk elmélet alapján! Aztán ismét szerelő, a dolg szépsége az volt, hogy annyira sem emelt ki a kuplung, hogy betegyem 1-be, mert már rögtön fogott így autó leállít betornászni 1,2 vagy 3-ba mert nem mindíg akart bevenni a kis fokozatokat és akkor indítózni, persz volt olyan, hogy 2 pirosat is leddeklotam mire bepakoltam a fokozatoz!
Nemesis2005-03-25 10:12:59 // 263
Lehet hogy "doggy" vagyok, de teljes mértékben igazat adok Neked. Én sem szeretek ill. szoktam dudálni kivéve ha nagyon s.o.s. Egyszerűbb levillogni a másikat úgy is tudják már mikor rosszat csinálnak hogy hibáztak. Én a paraszt vagyok aztán vészvillogózokat utálom. Úgy vannak vele mint a sok ember a templommal. Megrakja a szomszéd assszonyt aztán elmegy gyónni, de a jövő héten újra megteszi. Az utakon meg veszélyeztetnek és lerendezik egy vészvillogóval, kegközelebb újra megteszik. Én szeretem úgy megköszönni, hogy feltartom a kezem és látom hogy veszik a lapot (úgy tényleg). Tegnap egy taxis egy offos mergával megáll az út közepén (kikerülhetetlen és picit feljebb van egy parkplacce) majd mikor anyázok csak bámul mint egy pöcs. Utánna meg nyom egy fél pillanat vészvillogót (kb. 30mpt szarakodtak és mögöttem ott állt legalább tíz verda) azt le van rendezve. Gyökér!
gyugya2005-03-25 10:02:59 // 262
En egyszer ugy jartam, hogy szepen lelassitottam a zebranal, nezem a tukrot, latom, hogy mogottem egy group4-es furgon nagyon jon. Mar akkor tudtam, hogy nem fog megallni. Tapostam a feket, nehogy betoljon a gyalogosok koze. Gumicsikorgas, aztan nekem koccant mint egy dodzsemnek. Ceges kopel kombo volt, ugyhogy nem lett semmi baja, szerencsere egy gyalogost sem utottunk el. Hatrafele nincs duda sajnos :)
Alfabu-1452005-03-25 09:44:57 // 261
Tudom, hogy a kutyát nem érdekli, de én nem dudálok senkire. Én is lehetek fasz vagy lehet szar az autóm és akkor dudálnak rám, azt meg nagyon utálom. Szóval én úgy gondolom, hogy ezek mással is előfordulnak és más sem örül neki, ha ledudálják a fejét! Amúgy meg inkább kikerülöm vagy védem a necces helyzeteket, abba meg nem fér bele, hogy dudálgassak! Elmondtam! :)
Nemesis2005-03-25 09:13:54 // 260
A tehtetlenség tényleg szörnyű, főként mikor leparkolsz valahol (szabályosan!) a masinával és mire visszamész lerobbantották a tükrödet vagy meghúzták a verdát. Akkor mi van? Csak verheti az ember a fejét a falba. Tegnap a millenáris mellett taliztam ystuc-al és míg csacsogtunk a szemellenzős öreglány behajtotta (vagy ki) az offos cvektra tükrét. És megdöbbentő, hogy észre se vette. Azon a részen a parkoló autók és az út szélessége (vagy inkább karcsúsága) miatt rendszerint alig fér el két autó egymás mellet és nem akármilyen veszélynek van kitéve az autód. Lassan már félek bárhol is parkolni. A hiper parkolókban is szemrebbenésnélkül nekedtolatnak vagy meghúzzák a kocsid és le se szarják. Most már ott tartok hogy addig keringek a hiperparkolóba míg egy alfás mellé be nem tudok állni! Hátha nem puttóé. Más: Faterom az offos civic-el leállt a parkolóban beugrott vásárolni a cbaba és mire kiért nem gyengén hűtőig le volt zúzva a verda (géptető jav+fény,lámpa csere,lökös csere+fény+zárhíd jav). Persze sehol senki nem volt még egy telefonszám sem. Kihívta a jardokat akik mondták ha nincs tettes tehet feljelentést de nincs sok értelme. Míg ott kolbászolt a bolt elött egyszercsak jött egy faszi egy kutyával és megkérdezte övé-e az autó. Fater mondta igen. Erre mit mond az ember: én zúztam le! Mikor toltatott a kisbuszával hallott egy csattanást de leesett egy rekesz a kocsijáról, azt hitte az volt az. Otthon látta hogy betört hátul a lámpája, ezért jött vissza. Azért nem semmi, én ledöbbentem. És adott kb. 100k-t faternek ott a helyszínen. Azért ez olyan mint a szőke kékszemű cigány! :) Azt akartam kihozni az egészből, hogy ha ott hagyod az autód valahol olyan szinten ki vagy szolgáltatva hogy az már elkeserítő. Tehetetlen vagy...
András bácsi2005-03-25 08:22:11 // 259
Mostanában vagy háromszor jártam úgy, hogy a lámpánál a tükörből csak azt láttam, hogy jön valami állat és nem valószínű, hogy meg fog állni mögöttem. Aztán szerencsére mindhárom esetben volt hely a mellettem lévő sávban, így oda becsúsztak az őrültek. A legjobb az, hogy ilyenkor még ezek vannak felháborodva, ha csúnyán néz az ember.
Robi2005-03-25 00:44:45 // 258
Az a kemény az egészben, hogy téged megvéd a kasztni, de ezek keresztülmennek a motorosokon is. :( Pár napja végignéztem, ahogy egy ilyen anyóka a szaros Polo-jával átsorolt egy sávot, egy cseppet sem törődve azzal, hogy ott már van egy robogó. Szerencsére megoldotta a srác, volt elég helye. De az ilyen vakegerektől AZONNAL elvenném a jogosítványt.
ystuc2005-03-24 20:44:04 // 257
Kezd elegem lenni az öreglányokból, akik kapaszkodnak a kormányba, és csak előre látnak. Ma történet: Körúton megyek céges kocsival (VW Tranyó). Külső sávban haladás. Index balra, gondoltam sávot váltok. Piros lett a lámpa, elöttem két autó a belső sávban, átraktam a kocsi elejét mögéjük. Aztán egyszercsak beállt mellém egy öreglány... Mikor zöldre váltott a lámpa, elindultam. Evvel a lendülettel az öreglány is. Majd a tükörben látom, hogy csak jön, csak jön, és fel sem tünt neki, hogy én már félig a másik sávabn vagyok. Aztán szépen becsuktam a jobb oldali tükrét. Nyomtam a dudát, de fel sem tünt neki a dolog. Hihetetlen! Most már sajnálom, hogy nem törtem le neki! A Tranyón szerencsére csak egy kb 25 centi hosszú csík volt, amit le tudtam törölni. Na, ennyit ezekről a vén szipirtyókról...
GEORGE2005-03-13 23:57:46 // 256
máskor fotozd sorozat felvétel üzemmódba:-)))))
Robi2005-03-13 23:54:09 // 255
Ma is dudáltam. :) A Margit hídról hajtottam le a pesti oldalon, és fordultam volna le jobbra, a rakpart felé. Elémkeveredett egy piros Honda, egy biciklis csávó meg mutogatja neki a középső ujját ezerrel. A hondás megállt, erre a biciklis emberke elhajítja a gépét, odarohan, és lekever egyet. Faszán elkezdtek bunyózni. Én meg meguntam, és belefeküdtem a dudába, hogy ugyan rendezzék már le máshol az ügyet. Két olyan csirke ember volt, hogy még én is lecsaptam volna őket. Voltak nálam karosszériás szerszámok, már azon gondolkodtam, hogy odamegyek, és igazságot osztok. :DDD De végül nem kellett drasztikus módszereket bevetnem, maguktól elkotródtak az útból. :)
beeep1462005-03-12 08:42:49 // 254
Nem akartam én pofán vágni a srácot, csak verbálisan rendre utasítani... :-))
GEORGE2005-03-11 21:21:58 // 253
Tényleg kinos az a tehetelnenség! ugyan így jártam még a 155-el (vittem a Szamosihoz mert a vevő kérése az volt, hogy had vizsgáltasa meg ott) állunk a sorba illetve akkor értem be mögéjük a dugoba nem sokkal a moszkva tér után mikor az elöttem álló Trabi 1000-el elkezd tolatni mintha egyedül lenne a világban. Duda tövig az meg csak jön, fehéredés hátra lesek, nem lehet tolatni de különben sem birtam volna R-be tenni aztán, Trabi elveszi a gáz de sajna nekem jön. Miután kicsit sem lettem ideges kiugrottam az autóból asszem üvöltöttem az is kiszált azt mondja Mi VAN? NEM IS LETT BAJA! Akkor néztem én is, hogy tényleg nem látszik semmi mire vissze néztem beurott a kocsiba a csaj azt már pucolt is s láss csodát kapott egy tockost a mellete ülő ipsétől. No comment ...........................hál isten megusztam, mekora szívás lett volna ha megtöri a lököst a vizsgálat elött lehet akkor meg se vették volna.
GEORGE2005-03-11 21:08:48 // 252
Én egy T3-al jártam így. Meg állt a sor és én voltam az utosó autó. A T3-ban meg elbanbulhatott a faszi. Aztán hallom ám a gumisíkitást. Elengedtem a féket, azt vártam mi lessz ebből. A T3-as meg szépen megállt mellettem az árokban. Igazából lökös meg egy kis kaszni igazitás vált szükségessé a T3-mon de miután segítettünk neki vissza húzni az útra utána tudta folytatni az utat. Azt láttátok volna, hogy remegett a faszi vagy öt percig ki sem bírt szálni s azt hittük többen is hogy meghalt mert olyan fehér volt. Szegény nagyon elbambulhatott. Komoly veszélyben volt a 146ti hátuja de akkor meguszta. Remélem mig engem szolgál addig nem törik nekem össze a kedves autós társak.
Norbika2005-03-11 17:41:00 // 251
Kálvintéren igyekszem felmászni a szabadsághídra,előőtem egy fekete corsa.Index ki,jobbra,lassítva halad 100 métert,már majdnem előzném,agyam a plafonon,ekkor hirtelen gondol egyet,és egy másodperc alatt(még mindíg indexel jobbra)egy igen masszív kormánymozdulattal visszarántja magát az útra(a padka mellől)és nyom egykövér gázt.Nem viccelek,20 centin múlott a dolog,hogy ne vágjon telibe jobbról.Szép?
Doktore2005-03-11 17:32:47 // 250
Amikor megvettem s Spidert, hogy kicsit a városi forgalomban is jobban megismerjem és hogy megmutessam neki új lakhelyét, Nyíregyháza körgyürüjén mentem néhányszor. Egyik soros lámpától való induláskor az előttem lévő "mazsola" többször 2lábbal beleáll a fékbe. A fenyegető bajt megellőzendően kis gázfröccs, a Spider nyitott tetővel elsuhan mellette. Következő lámpa után mellémáll és lehúzott ablakán át csípőlapátig kihajolva, -miközben anya a jobb oldalról kormányoz- mindkét kezének középső ujjaival vadul integet. Ism. gázfröccs és a tökörben már csak azt látom, hogy az autó KACSÁZVA A PADKÁRA UGRAT... NO COMMENT
Doktore2005-03-11 17:22:25 // 249
Nagyon helyes!! Bár elítélem a szükségtelen durvaságot, de az ilyen elmegy a k.....a anyjába... Csak azért is:-)))
Anna2005-03-11 16:00:59 // 248
Leginkább olyanokra dudálok, akik feltartják a forgalmat.. De volt egy rövid időszak,amikor nem működött a duda, hát hiányzott is nagyon! Egyszer vki elkezdett tolatni előttem, tükörbe nem nézett, nem látta, hogy mögötte állok már... üvöltöttem, mint állat, szorosan mögöttem is álltak már... Szerencsére mégsem jött nekem, de azt a tehetetlen érzést nem kívánom senkinek... Az eset után az első dolgom volt a dudát megcsináltatni, aztóta is használom szorgalmasan :-)))
beeep1462005-03-11 15:00:33 // 247
Na nekem ma pukkant el az agyam, de nagyon. Munkaügyben mentem Nyíregyházáról Nyírbátorba. Táblán túl megelőztem egy góf II 1.6 grd-t (asszem ez volt, van ilyen?). Zokon vette a gyerek, jött utánam és beállt a seggembe. Nem siettem, mert rettenet szar az út, az meg csak tapad. Megelőzhetett volna, de nem, ő nem. Előzgettem, jön utánam rendületlenül, és vigyorog közben a csajával együtt. Elkapott az ideg, mert belegondoltam, hogy ha hirtelen kiszalad elém valami állat, és satufék, összebassza nekem a hátulját. Erre mi történt? Gazdatüntetés, és megállították a sort. kiugrottam a kocsiból odamentem és feltettem a mi a k***a anyádat képzelsz magadról kis köcsög című akadémikus kérdést. A gyerek szólni nem tudott a meglepetéstől, le is maradt utána ahogy kell. Hogy úúútálom az ilyen f*szkalapokat...
ALFA75td2005-03-11 14:40:31 // 246
Nem tudom engem személy szerint az tud legjobban felb...ni amikor a hülye istenbarma megelőz bevág elém aztán ugyanavval a lendülettel satu és bekanyarodik jobbra megtudnám ölni öket
ALFA75td2005-03-11 14:34:13 // 245
Szóval lejátszodott a szemed elött hogy hátulról elkezd gyürődni az autó az tényleg szar érzés ilyenben már nekem is volt részem
AKI2005-03-11 13:43:54 // 244
ismerős téma!multkor a millimos picsa a nagy uj landroverjével(természetesen szőke) telefonnal a kezében édesen elémhajt és csomo ideig szerencsétlenkedik!Aztán persze pont arra megy amerre én és akkor megáll ezerrel és bekanyarodik jobbra ahol egy olyan tábla van amin piros alapon kicsi vizisztes csik van a közepén.... :DDDD Azhittem hogy megőrülök!Majdnem nekimentem mert a ugy fékez mint állat...
Wickey2005-03-10 22:14:49 // 243
nagy büdös lófaszt neked még nem ment a seggedben elbambulós kamazos, mi? Namost azt képzeld el, amikor viszonylag hirtelen megáll a sor az alsó rakparton, egy fenti barom meg jön mögötted. Láttál már kamazt állóra fékezett kerekekkel? majdnem kicibáltam a dömperből a faszit, hogy belevágjam a dunába. Mire mohácsra ér, biztos rájön hol baszta el... :-))
GEORGE2005-03-10 22:10:45 // 242
Látszik teso vagy! Ime 1 George szabály: Pillanat, miután elmentem mindenki azt csinál amit akar.... :-DD
VinceP4 (Il capitano)2005-03-10 22:08:10 // 241
Én eleve úúúútálom, ha valakivel osztozkodnom kell az úton. :)))
GEORGE2005-03-10 22:05:12 // 240
Ha lehetne adnék egy tockost neki-e. Olyan is van amikor én hibázok..mert nem érek rá mindig tökéletesnek lenni:-))) de akkor azonnal sorryt kérek az elakadásjelzővel. de az akikről irtam azonak eszükbe se jut.......világ barmai
Robi2005-03-10 21:59:23 // 239
Én is rühellem, amikor baromi sürgős kikanyarodni elém, de utána már állatira ráér, és gyökkettővel kóvályog előttem.
GEORGE2005-03-10 21:56:51 // 238
Azokat kib@szottúl utálom akik kikanyarodnak a főútra úgy, hogy látják jövök ezerrel vagy félezerrel az mindegy és mikor otulérem máááár 65-el megy!!!!!!! Legalább a megengedetre gyorsitana fel a b@romja és az esetek tulnyomó többségében nem jön utánam senki. Hát nekik szoktam nyomni egy teli újjast mert tenyerest nem lehet s jó közel elmegyek melettük.... Ki az akit ez nem bosszant fel?????
Wickey2005-03-10 21:31:17 // 237
Úgy tűnik ritkán járok arrafele vezetéstechnikai órát tartani a környéknek... Vagy kiszagolták, hogy a betétlapvadász autóm nincs többé? :-)
lorinnyu2005-03-10 20:42:59 // 236
Ma anyám megkért h vigyem már el! Azt rögtön az elindulás után 40méterre a csaj G astra nem tudta h melyik a jobb keze! De látta h nem fogom csak ugy elengedni és besatuzott! Persze közben a mobil telefonon logott! Azt mikor jötem haza , kis utcából kisuhan elém egy taxi, de az még nem lenne gond csak utána egy kicsaj gondolta h ha a taxis kiment akkor biztos nem jön semmi és nekivágott! én persze lasitottam de ő ugy gondolta h hamár látom h nőből van akkor majd besatuzok h beengedjem és akart is jönni,hát nem tettem meg! És ő sértödötten megállt! szörnyű h menyi hülye vezet
Robi2005-03-10 01:40:39 // 235
Én meg húgom Skodáját vittem el egy próbakörre, mert állítólag mindenféle baja van (volt). A Pasaréti úton mentem már jó ideje egy G asztma mögött, kb 35-tel. A hibák kiderültek: rángat, gyenge (valószínűleg gyújtás), és nem emel ki a kuplung. Az előbb említett okokból nem is mertem gondolni az előzésre. Egy idő után eldurrant az agyam, és belefeküdtem a dudába. A hatás nem maradt el, 5-10 másodperc múlva felgyorsított 50-re a kis suhamér. :)))
farki2005-03-10 00:31:20 // 234
Felfrissítem! Ma egy OFFvwboravagypoloklasszikON persze kalapos f@sszal a volánnál, azt sem tudta mi az a jobbkézszabály. Hiába dudáltam, még csak rám sem nézett. Biztos azt gondolta, hogy ez a kötsög vajon miért dudál rám??? :-(( A másik egy OFFpug307ON körforgalomba ezerrel be, még szerencse, hogy csak cruising üzemmódban voltam. :-((
Halesz2005-03-10 00:12:34 // 233
Na mi van, kihalt a topicom? :(
András bácsi2005-01-13 21:32:21 // 232
Persze, hogy nem lehet általánosítani. Ellenpélda a kedves főnököm (ffi), aki vagy ezer éves jogsival bír, rendkívül sokat vezetett, de szinte sír az autója, annyira szenved a stílusától. Vannak emberek, akik nem érzik az autót, hanem csak teszik azt, amit megtanítottak nekik az autósiskolában.
feszti2005-01-13 20:45:15 // 231
Tudom, hogy nem beszéltél, de ilyenkor általában jön a férfi érvelés: 100-ból csak 20 tud jól vezetni a többi béna (ez most csak példa) de örülök, hogy ilyen formában nem folytatódik az ezzel kapcsolatos "vita" Szent a béke!!! Bár nem is volt háború .....
ALFA75td2005-01-13 20:26:44 // 230
Én arányokról nem beszéltem de örülök hogy szent a béke
Charlie 1662005-01-13 20:17:23 // 229
Én a nagyon kakadukat egyszerűen kezelem. Ma este hazafelé az Egérúton megye a belsőben a Borszéki felé, erre egy érettségiző mazdás index balra és elkezd behúzódni. Eéőtte mögotte senki, enekm viszint elől és hátul is. Hova jössz tüdő ?!?!?! Csak húzza húzza befelé, és lám, telefonál. Ok lassítok, bejön, majdnem át a másik sávba. rádudálok,kimutogat. Én is téged.... Refi fel, ködfény fel,egészségedre, és így követtem ...... Megint mutogatott, csókot dobtam neki:):).
Robi2005-01-13 20:16:02 // 228
Egy t megérteni... :DDD
feszti2005-01-13 20:14:39 // 227
Nem vettem magamra mert tisztában vagyok a képességeimmel. Csak azért reagáltam erre intenzívebben mert sokan fikázzák a nőket és inkább fikázzák mint .... na szóval : többször hallom azt hogy: a hülye picsa milyen béna volt mint azt hogy: ma láttam olyan nőt aki jól vezetett és látszott rajta hogy nem csak a színe miatt vette meg az autóját Szóval a negatívot sokkal többször hangoztatják nő - autó kapcsán mint a jót. Mert azért olyan is van. Az arányokat ne firtassuk mert reális arányt úgysem tudnánk mondani. Mert azért sokan vagyunk olyanok akik nem szín meg minél több tárhely a rúzsoknak alapján veszünk autót. Remélem megértettél miért "lázadtam".
ALFA75td2005-01-13 19:31:29 // 226
Ha te igy közlekedsz akkor te a jó vezető kategoriába tartozol én egy percig sem állitottam hogy rosszul vezetsz én is ismerek olyan nőt aki a jármüvét ugy vezeti hogyha mindenki igy közlekedne itt lenne a kánaán remélem nem vetted személyes támadásnak mert én nem akartalak támadni téged én a tapasztalataimat foglaltam össze de mivel 5 évente közlekedéspszihológiára kell mennem elég sokat beszélgetek szakemberekkel akik félig medig ebben megerősitettek
feszti2005-01-13 19:06:33 // 225
"Az én véleményem szerint aki megfelelően kezeli a jármüvet feltalálja magát a forgalomban és jól alkalmazza a közlekedési jogszabályokat az jó vezető" Akkor nem tudom miről beszélünk. Ezek után azt mondom, hogy jól vezetek. "Nekem az a tapasztalatom hogy átlagos női vezető nincs vagy nagyon jól vezet vagy iszonyu szarul " Azért a két hozzászólásod között van különbség!!!! Döntsd már el a végleges véleményed légyszi mert nem mindegy hogy "jól" vagy "nagyon jól" Bandi 1.Amikor van időm a szerelőmmel szerelem az autómat. Nem tudok annyit a kocsimról mint egy férfi, de többet mint egy átlagos nő. 2.Napi szinten törnék össze a kocsimat ha nem figyelnék rendesen a környezetemben közlekedő autókra. De aki naponta vezet az ezt tudja hogy KELL figyelni és látni kell hogy mit akar a másik még ha kétes és bizonytalan akkor is. 7 éve vezetek nap mint nap és nem vagyok elszállva magamtól.
András bácsi2005-01-13 18:52:42 // 224
Én tovább megyek: az is kell, hogy valamilyen szinten tudja azt is a sofőr, hogy éppen mit csinál az autója. Milyen rendellenes hangot hall, éppen minek árt stb. A másik dolog, hogy képes legyen figyelni arra, hogy a többi autós éppen mit akar, és esetleg segítse egy kicsit a bénázókat.
ALFA75td2005-01-13 18:38:40 // 223
Az én baráti körömben van egy oktató aki történetesen pont nő és meglehetősen nagy tapasztalata van e téren és ez a megállapítás töle indult ki. De szerintem elöször tisztázzuk mi is a jó vezető. Az én véleményem szerint aki megfelelően kezeli a jármüvet feltalálja magát a forgalomban és jól alkalmazza a közlekedési jogszabályokat az jó vezető és eggyáltalán nem kell Schumachernek lenni szerintem aki kijelenti magárol hogy én jó vezető vagyok az pont nem tud semmit a vezetésről én 16 éve vezetek minden féle körülmények között és közel járok az 1000000 km hez de még bőven van mit tanulni
ystuc2005-01-13 17:05:58 // 222
Detto! Mármint a második részre. Szerencsére nekem még nem volt semmilyen balesetem.
..2005-01-12 23:46:03 // 221
Nos én is Paco álláspontjára helyezkednék,noha fiatal korom miatt még nem vezettem 600K km-t csak a harmadát.Nem tartom magam jó vezetőnek,inkább olyan átlagos-sportos beütéssel.Egyszer hittem,hogy jól vezetek, kb 3 éve,akkor egy öreg bácsi viszont úgy gondolta,hogy nem és belökött egy árokba.... Amúgy, hogy hű legyek a topic címhez, én ma ha mindenkire dudáltam volna aki barom,akkor elkopott volna a 155 kürt gombja.Nem értemaz embereket, köd van csúszik, és nyomja neki mintha semmi se lenne,rángatja a kormányt sávváltásnál és az extra barom még lámpát sem kapcsol.Na az összes ilyen rohadjon meg, és álljon tetőre a következő kanyarban, csak ártatlant ne bántson.
Wickey2005-01-12 22:57:10 // 220
Nekem nincs dudám. Ezért nem is sokat pöcsöltem. Röpke elméleti analízis után (gyk. az autó legszélesebb pontja az első lökős környéken nem sérülékeny darab) meglöktem a szuzukist. Utána még neki állt feljebb. Mondtam neki "a seggeden hordod a szemeid?" meg hogy "rendőrt hívjak? Csak hogy a saját szemével lássa, hogy mind a 4 lámpám ég?" (két refi + két tompított, a kürt nem kötelező elem vizsgán sem). Röpke pampogás után belátta a picsa, hogy nem szeretne nekem 40 rongyot adni új lökhárítóra, és megpróbált lelépni. Utána mentem. Csak mert amúgy is arra mentem volna. Gondoltam kifizettetem vele a törött lökős árát. De nem akarta. Shit. Namindegy :-)))
Bg.2005-01-12 22:56:21 // 219
Gondolhatod, hogy nem abban volt a hiba... Talán nincsenek elég nagy dudák az autón - gondoljon mindeki, amire akar:)
Robi2005-01-12 22:52:55 // 218
Talán fel kellett volna kapcsolni a lámpát. :DDDD
Bg.2005-01-12 22:50:28 // 217
Asszem ma valami front lehetett. Egy viszonyal rövid út alatt (Bp-en) 3-an soroltak abba a sávba, amibe épp közlekedetem. Közben folyamatosan nyomtam a dudát, de a manővert maradéktalanul be is felyezték. Amikor vissza manővereztem, maximális sértődés és felháborodást vettem észre.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak