Blog >> pollenszűrő >> mosás

Volt egy kis szabadidőm délután így megszabadítottam a gépet a rengeteg sótól ami az utóbbi 2 hétben rárakódott! Durva volt a mosóban ahogy fagyott rá a mosóvíz a -7 fokban de mivel utána beálltam a fűtött csarnokba így sikerült teljesen vízmentesíteni a kritikus helyeket (tankfedél zárja, ajtótömítések, kilincsek)!
A csomagtartóba sikerült vennem a Lidl-ben egy fekete a kárpittal harmonizáló táskát melyre édesanyám felvarrta az Alfa-emblémát! Minden belefér még a poroltó is és nem csúszkál ide-oda mert tépőzárral "kapaszkodik" a kárpithoz!
Kicseréltem még a pollenszűrőt is mert már gyengébben fújt a ventilátor ami nem is csoda mivel tele volt szeméttel! Egyenlőre Wix márkájú sima került bele nem sikerült aktív szenest felkutatni pedig a gyári beszállító a Valeo de után gyártottban egyenlőre nincs más!
A jobb első ajtókárpit is levételre került mert berezonált a hangszóró körül valami és csak így lehet hozzáférni! Kiderült, hogy a gyárban a műanyaghegesztő kicsit trehányan dolgozott nem "sütötte" össze rendesen ez is orvoslásra került hála egy műanyagos havernak!