Blog >> nyeremény

>> Tuning és extramesa // Alfa GT 1.9 JTDm 16v // 2014-07-30

Alfacityben nyertem egy autóüveg fóliázást az Immi-ker Kft. jóvoltából, melyet a tegnapi előzetes egyeztetés után a mai nap be is váltottam. Meglepetésemre egy 156 Selespeed várt a bejáratnál! (1. kép) Yeah. (2. kép) Közös fotózkodás a nyeremény felajánlójával a GT előtt. Nagyon rendes volt minden alkalmazott, fiammal együtt még ajándék csokit is kaptunk - Köszönjük! ;) Végül is a 05-ös fekete fólia mellett döntöttünk (3. kép), mely szépen fel is lett helyezve az üveg belső felületére, igen profik a srácok! Kaptam egy ideiglenes igazolást, plasztik kártya később, postán érkezik. Hazafelé beugrottunk vásárolni, amikor is a madaras teszkó parkolójában egy nuvola GT mellé parkoltam, melyet egy hölgy vezetett (4. kép)
Teszteltem még a MM mélygarázsában a fóliát, hátrafelé neon fényben semmi! :D

>> Egyébystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2012-01-24

Tagja vagyok a Forensis Autóklubnak. Jó dolog, mindenkinek tudom ajánlani. A tagság ingyenes, de többek között Agip kúton literenként 10 Ft kedvezményt adnak az üzemanyag árából. Tavaly októberben a biztosító váltást is a Forensisen keresztül intéztem. Akció itt is volt, valamint minden nap, az aznapi biztosító váltók között kisorsoltak egy 10000 Ft értékű üzemanyag kedvezményre jogosító kártyát. Ezt sikerült megnyernem, ma meg is érkezett. A következő tankolásom olcsóbb lesz! :-)

>> Tuning és extraLiquid // Alfa 156 2.0TS // 2010-09-19

Alfacityben nyertem egy DefedLock váltózárat, így nyáron kissé lassan őrölnek a malmok, agy csak most került beépítésre.
A DefendLock szerelője eljött Győrbe és a Re-Cartánál (ők a helyi viszonteladók) beszerelte.