Blog >> feltöltés

Légkondi rendszer nyomáspróba után feltöltve. Szervízcsap kupakot (a szaki szerint ott illanhatott el a gáz, mivel a rendszer tartotta a nyomást) meg lenyúltam egy Fiat Tempráról, elvileg passzol.

>> SzervizAlejandro // Alfa 159 1.9 JTS Berlina // 2015-06-13

Gyengélkedett a klíma, konkrétan nem hűtött, ezért gyorsban elvittem az állandó mesteremhez. A gáz egy része elillant, így az feltöltésre került. Nem történt semmi varázslat, nyomáspróba, UV-s festés, ellenben már rendesen hűt, és grátisz volt... Ha rövid időn belül ismét gond lenne a hűtési teljesítménnyel, akkor komolyabban is megnézetem.

Működő klímával már szükségszerűvé vált a pollenszűrő cseréje, és a klíma fertőtlenítése is. A pollenszűrőt legutóbb tavaly májusban cseréltem ki, az egy év alatt igencsak elkoszolódott és dzsuvás lett. Most is Tecneco FM aktívszénszűrőset tettem bele. A fertőtlenítést Loctite SF 7080 Hygiene Spray-vel végzetem el.

>> Szervizsüsnye // Alfa 156 2.5 V6 Distinctive // 2014-06-14

Végre eljutottam odáig a csőjavítás és visszaszerelés óta, hogy fel legyen töltve a rendszer. Nyomáspróba is volt természetesen.

>> Szerviztipoatti // Alfa Spider / GTV 2.0 V6 TB // 2014-05-24

Klíma feltöltve Zé.-nél Tibi, a klímás szaki jóvoltából. Nem kellet semmit javítani, vagy cserélni a rendszerben - elég volt a gáz. Na, ez a nem gáz egy ilyen korú autónál. Szeretem. Nagyon. Hűt. Nagyon. :)

>> SzervizFerko // Alfa 146 1.6 Twin Spark // 2009-06-19

Ma feltöltettem a klímát. Éreztem, hogy nem hűt úgy az autó, ahogy kellene szerintem. Persze nem volt vészes, csak furcsa volt, hogy más autókban sokkal erőteljesebb. De most már jégverem van az autóban, ha megy a klíma.:-)